Miska

Miska

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto.

Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on täydellinen ja ohjeet löytyvät nyt niin pelaajille kuin pelinjohtajalle. Kertojan käsikirja sisältää pelinjohtajan ohjeiden lisäksi kymmeniä olentoja ja teknoaarteita, sekä opastusta omien seikkailujen luomiseen.

Valmisseikkailut jouduttiin karsimaan käsikirjasta pois, mutta tähän on tulossa lääkkeenä ilmaiseksi ladattavia seikkailuja Astraterran kotisivuille, sekä myöhemmin syksyllä tai alkutalvesta seikkailukokoelma Oudon portin tarinoita, jossa esitellään myös ihmeellinen Port Arcon leijuva satamakaupunki, joka tunnetaan myös Porttien satamana, sen lukuisten kaukoporttien vuoksi.

Taivaltajan kartasto puolestaan esittelee 22 Miska Fredmanin piirtämää karttaa, joista jokaisesta on myös lyhyt inspiraatiotarina tai tarinakoukku, sekä kätevä lomake, johon voi suunnitella oman seikkailun.

Syyskuun alussa Astraterran tuotevalikoima kasvoi uudella Kertojan näkösuojalla, josta voimme olla ylpeitä, sillä se on tuotantoarvoiltaan samalla tasolla, kuin kansainvälisten isompien pelien vastaavat näkösuojat. Lue tarkempi esittely näkösuojasta Astraterran kotisivuilla, täältä.

Kaikki tuotteet löytyvät nyt verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltämme.

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa.  Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan

Sotakarjut saatavilla nyt PDF-versiona!

Sotakarjut-tieteisroolipelin PDF-versio on nyt saatavilla! Voit ostaa sen omasta verkkokaupastamme tai DrivethruRPGstä. Kirjan virallinen julkistustilaisuus on Ropecon-roolipelitapahtumassa perjantaina 28.7. klo 20.00. Voit lukea lisää Sotakarjut-tieteisroolipelistä