Sotakarjut: Ksenoprotokolla (PDF)

9,90  sis. alv

Operaatioarkisto #01: Ksenoprotokolla on lisäosa Sotakarjut-roolipeliin, joka keskittyy loittoryhmien operaatioihin vieraissa maailmoissa ja muukalaisuhan alla.

Tarvitset Sotakarjut-roolipelin sääntökirjan pelataksesi tämän lisäosan skenaariot.


  • Digitaalinen tuote (PDF)
  • 32 sivua
  • Värikuvitus
Lisää muistilistalle
Lisää muistilistalle
SKU: IS5002-PDF Category: Tags: , ,

Description

Operaatioarkisto #01: Ksenoprotokolla on lisäosa Sotakarjut-roolipeliin, joka pitää sisällään lisätietoja erikoisosasto 5:n loittoryhmien käyttämästä Helios-luokan sotilaskuljetusaluksesta ja käytännöistä, joita noudatetaan muukalaisia kohdattaessa ja vieraissa ympäristöissä, sekä kaksi pelivalmista operaatiota.

  • Ksenoprotokolla: Federaation avaruuslaivasto ja SECA ovat laatineet joukon käytäntöjä, joita tulee noudattaa, jos on syytä pelätä mahdollista ksenokontaminaatiota. Näitä ohjeita noudattamalla voidaan välttyä muun muassa erilaisten ksenoparasiittien ja -patogeenien tartunnoilta.
  • Helios: Helios-sotilaskuljetusalus on Federaation avaruuslaivaston pienimpiä Oberman-ytimellä varustettuja aluksia, joka pystyy valoa nopeampiin hypersiirtoihin. Se on suunniteltu kuljettamaan ajoneuvolla ja ilmatukidroonilla varustettu operaattoriryhmä nopeasti kohteeseen.
  • Operaatio Musta Medusa: Luotain on havainnut rahtialuksen ajelehtimassa kohti Federaation siirtokuntaa. Loittoryhmä lähetetään tutkimaan aluksen tilannetta.
  • Operaatio Lasilohikäärme: FSS Catharsiksen taisteluhävittäjä on onnistunut pakottamaan maahan aluksen, joka oli kuljettamassa Kollektiivin vangitsemia tutkijoita. Alus on nyt tehnyt pakkolaskun Gordianin viidakkoon ja loittoryhmä lähetetään paikalle turvaamaan alue ja pelastamaan vangit ennen kuin Kollektiivin pelastusjoukot saapuvat.

Tarvitset Sotakarjut-roolipelin sääntökirjan pelataksesi tämän lisäosan skenaariot.

Additional information

Tekijät

Miska Fredman

Kuvittajat

Hans Zenjuga

Tuotetyyppi

Värikuvitus, Pehmeäkantinen kirja

Kieli

Suomi

Julkaisuvuosi

2017

Tuoteryhmä

Lisäosa

Sääntösysteemi

Sotakarjut

Tiedostokoko

2,5 MB

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…