Astraterra: Kertojan käsikirja (PDF)

(1 customer review)

16,90  sis. alv

Astraterra-roolipelin käsikirja pelinjohtajalle. Sisältää ohjeita pelinjohtamiseen ja seikkailujen suunnitteluun sekä tietoja Astraterran maailmasta ja kymmenien olentojen ja teknoaarteiden pelitiedot.


Digitaalinen tuote (PDF)

192 sivua

Värikuvitus

Lisää muistilistalle
Lisää muistilistalle
SKU: IS6002-PDF Category: Tags: , ,

Description

Astraterra on maailma täynnä arvoituksia ja vaaroja sekä uskomattomia aarteita ja arvokkaita salaisuuksia. Seikkailuillaan löytöretkeilijöiden pitää uhmata monenlaisia luonnonvaaroja, kavalia ansoja ja häijyjä olentoja, ennen kuin he saavat tehtävänsä suoritettua ja kerättyä saaliinsa — oli se sitten jalohopeaa, teknoaarteita tai muinaista tietoa.

Kertojana sinä olet näiden salaisuuksien ja aarteiden vartija. Voit laatia omia seikkailuja haastamaan löytöretkeilijöitä ja yhdessä pelaajien kanssa saatte kokea parhaimmillaan ikimuistoisia hetkiä näiden seikkailujen parissa.

Kertojan käsikirja sisältää:

  • Lisää tietoa Astraterran maailmasta ja sen historiasta
  • Ohjeita omien seikkailujen tekemiseen sekä pelinjohtamiseen
  • Lisää konkarisääntöjä pelin mukauttamiseksi omiin tarpeisiin
  • Lähes 40 ihmeellistä teknoaarretta ja yli 50 erilaista olentoa

Pelaamiseen tarvitset Astraterran 2. laitoksen Löytöretkeilijän oppaan. Se sisältää säännöt oman sankarihahmon luomiseen ja seikkailemiseen Astraterran maailmassa.

1 review for Astraterra: Kertojan käsikirja (PDF)

  1. Janne Ansaharju (verified owner)

    Ehdottoman loistava apu pelinjohtajalle. Syventää mukavasti Astraterran maailmaa ja tuo lisää aarteita ja olentoja. Aloittelevalle pelinjohtajalle hyvät ohjeet seikkailujen suunnitteluun.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.