Miska

Miska

Tehtävä suoritettu!

Sotakarjujen Indiegogo-joukkorahoitus on päättynyt ja keräsimme kaikkiaan 3586€ ennakkomyyntiä. Sanoisin että ei lainkaan hullummin pienillä markkinoilla marginaalisen genren marginaalista alagenreä edustavalta peliltä.

Iso kiitos kaikille Indiegogo-kampanjan aikana ennakkoon tilanneille! Te autoitte tuotannon hyvään vauhtiin ja saimme kasaan budjettia kylliksi uuteen värikuvitukseen sekä muihin tuotantokuluihin, niin että tämä peli nyt lopulta monen vuoden jälkeen toteutuu.

 

BACKERKIT JA ENNAKKOTILAUKSET

Keskitymme nyt saavutettujen tavoitteiden toteuttamiseen, joten emme enää tavoittele uusia jatkotavoitteita tai sosiaalisia saavutuksia, mutta Sotakarjut-roolipelien ja sen oheistuotteiden ennakkomyynti jatkuu edelleen Backerkitin puolella osoitteessa:

https://sotakarjut.backerkit.com/hosted_preorders

preorder

Indiegogon kautta ennakkoon tilanneet saavat Backerkitin kautta kyselyn lähiviikkoina ja silloin voitte tarkentaa tilauksenne yksityiskohdat tai halutessanne täydentää tilausta.

 

KOVAKANTINEN SÄÄNTÖKIRJA PREMIUM-VÄREILLÄ

Nyt kun joukkorahoitus on päättynyt, pystyimme tarkastelemaan tarkemmin eri vaihtoehtoja.

Kovakantisen sääntökirjan saa joku peruslaadulla tai premium-laadulla. Paperilaatu on sama, mutta premium-laadussa värit ovat kylläisempiä ja peittävämpiä.

Kaikki signeeratun kovakantisen kirjan, eli Luutnantti-tuotepaketin (60€+) tai arvokkaamman paketin tilanneet, saavat tuotepaketissaan premium-laatuisen kirjan.

Muut, jotka tahtovat myös Premium-laatuisen sääntökirjan, voivat vielä päivittää tilaustaan Backerkitin kautta, tulevassa kyselyssä.

Kiitoksia kaikille projektia tukeneille vielä kerran sen toteutumisesta ja erinomaista viikon jatkoa!

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa.  Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on