SK-logo-2016-booklogo2-1000px

Tieteisroolipeli

Vuosi 2310

Massiiviset hyperkorporaatiot hallitsevat siirtokuntia ja luonnonvaroja. Maan Kansakuntien Federaation on sodassa kapinoivien reunasiirtokuntien ja Kollektiivina tunnetun muukalaisliittouman kanssa. Sodan varjossa muinaisen muukalaiskulttuurin raunioissa on herännyt jokin, joka uhkaa kaikkea älyllistä elämää.

Voittaakseen ylivertaisen vihollisen Federaatio tuottaa ihmisen ja sian DNA:sta kehitettyjä hybridisotilaita kärsimään sodan ja avaruuden kauhut ihmisten puolesta.

Jotkut sotakarjut ovat enemmän kuin päälle päin näkyy. Joidenkin sotakarjujen muistisiirteen mukana on troijalainen, kloonattuun kehoon solutettu agentti täydellisessä valeasussa. Sinä olet yksi näistä troijalaisista ja sinulla on salainen tehtävä. 

Sotakarjut

SOTAKARJUT ovat hyperkapitalistisen ja imperialistisen Federaation valmistamia Proteus-3 -sarjan sotakarjuja, jotka ovat vaativiin sotilasoperaatioihin tuotettuja ihmis-sika -hybridiklooneja. 

Oletusarvoisesti pelaajahahmot ovat sotakarjuja, mutta pelistä löytyy säännöt myös ihmisten, androidien ja muiden hybridimallien pelaamiseen.

Troijalaiset

Pelaajahahmojen mielen syövereihin on kätketty toinen persoona, jolla on oma tahto ja muistot. Näitä piilotettuja tietoisuuksia kutsutaan troijalaisiksi.

Kloonien kasvatuksen aikana istutettuihin muistisiirteisiin solutettu troijalainen piilee sotakarjun alitajunnassa, kunnes se vaihe vaiheelta aktivoidaan erilaisten aistiärsykkeiden avulla. Memeettisten lukkojen avautuessa hahmot alkavat muistamaan keitä alunperin ovat ja miksi heidät on solutettu sotakarjujen kehoihin.

Troijalaisten tarina ei ole aina sama. Vaikka pelaajaryhmän sisällä heränneiden sotakarjujen tavoite voi vaikuttaa samalta, joku troijalaisista voi olla terroristien soluttama salamurhaaja, toinen hyperkorporaation vakooja ja kolmas muukalaisten luoma keinotekoinen persoona, ja kullakin on oma henkilökohtainen tehtävänsä. Troijalaisen avautuminen täysin vie yleensä useita pelikertoja, mutta peli ei pääty tähän, vaan tästä vasta alkaa troijalaisen todellisen tehtävän suorittaminen. Kun se on suoritettu, hahmolle valitaan uusi tehtävä, joka johdattaa hahmon toimintaa.

Jokainen kampanja tarjoaa mahdollisuuden erilaiseen tarinaan ja halutessa muistot voidaan jättää sivuseikaksi tai nostaa pelin keskipisteeseen. Pelin suunniteltu painotus on jotain tältä väliltä, mutta ei aseta tiukkoja rajoja.

Osta sääntökirja verkkokaupasta

Katso Sotakarjut PDF- ja printtituotteet verkkokaupastamme. Sähköiset kirjat ja muut lisäosat ovat saatavilla myös DrivethruRPGn kautta.