Miska

Miska

SOTAKARJUT-tieteisroolipeli on rahoitettu

 

SK-rahoitettu

Indiegogossa järjestetty peraatio UKKOSMIEKKA oli menestys ja saimme pelin rahoitettua vieläpä reilusti yli tavoitteen. Iso kiitos kaikille tilaajille ja muille tukijoille, tämä on mahtava juttu! Nyt voimme keskittyä jatkotavoitteisiin, joiden tarkoitus on antaa lisäarvoa juuri Sinulle, parempien tuotantoarvojen ja lisäsisällön muodossa.

Nyt mennään jo 121% rahoituksessa, joka on melkein puolivälissä seuraavaan jatkotavoitteeseen. 3000€ ennakkomyynnillä peliin saadaan värikuvitukset, jotka muuttavat pelin ulkoasua kertaheitolla.

Kiitoksia vielä kerran kaikille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

 

Kiitos2000

 

Muutoksia jatkotavoitteisiin

Nyt kun tavoitteeseen pääsy oli käsillä, pidimme uuden pikapalaverin Hansin kanssa pelin jatkotavoitteista. Tulimme siihen tulokseen, että tietyt lisäsisällöt toimisivat paremmin erillisinä lisäosina ja näin myös taataan Sääntökirjan toimitus aikataulussa. Jatkotavoitteisiin tehtiin seuraavia muutoksia:

  • 7500€ – Kovakantisten kirjojen mukana tulee A3-kokoinen värillinen avaruuskartta.
  • 9000€ – Tekninen Manuaali: teemme erillisen lisäosan, jossa on lisää varusteita, aseita, ajoneuvoja ja muuta kalustoa, sekä tarkemmat säännöt avaruusaluksille.
  • 14000€ – Kyborgit & Kimeerit: Katsoimme, että on parempi tehdä oma lisäosansa, jossa esitellään muita hybridejä sotakarjujen lisäksi, sekä annetaan seikkaperäiset säännöt kyborgeille ja kybernetiikalle.

Lisäosat tulevat saataville myös erikseen, mutta ne tulevat veloituksetta kaikkiin vähintään 60€ arvoisiin (Luutnantti tai korkeampi arvo) tuotepaketteihin.
– Miska

P.S. Tässä on vielä hahmolomakkeen viimeisin versio.

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi

 

Dropbox-linkki: https://www.dropbox.com/s/u8x9vkao3b3sogp/SK-2016-hahmolomake-0.2-01.png?dl=0

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa.  Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on