Miska

Miska

SOTAKARJUT-roolipeli ennakkomyynnissä nyt rajoitetun ajan!

Sotakarjut_karju

Oletko joskus aiemmin kuullut SOTAKARJUT-roolipelistä? Oletko kuullut, että se on hauska vitsipeli? Unohda se.

SOTAKARJUT on tieteisroolipeli tulevaisuudesta, jossa ihmiskuntaa mullistavien tapahtumien ketju on lähtenyt liikkeelle. Tapahtumien keskiössä ovat rauhanturvatehtäviin ja korkean riskin turvallisuusoperaatioihin tuotetut sotakarjut – ihmisen ja sian geneettisestä  materiaalista tuotetut siirtogeeniset kloonit.

Ihminen sian vaatteissa

Suurimmassa osassa sotakarjuja ei ole mitään tavallisesta poikkeavaa. Ne kasvatetaan keinokohduissa vuodessa täysikasvuisiksi ja ENGRAM-muistisiirteiden avulla ne saadaan kenttäkelpoisiksi muutamien viikkojen aktivointijakson jälkeen. Mutta muutamissa sotakarjuissa on havaittu muistiin ja persoonallisuuteen vaikuttavia poikkeamia. Näiden sotakarjujen määrä on kuitenkin hyväksyttävän virhemarginaalin sisällä, eikä tuotantoa lähdetä niin vähäisen vian takia pysäyttämään. Varsinkaan, kun ollaan sodassa reunasiirtokuntien terroristijärjestöjen ja kollektiivina tunnetun muukalaiskulttuurin kanssa.

Nämä poikkeavat yksilöt eivät tosin aina ole viallisia. Ne ovat enemmän kuin silmä paljastaa. Ne ovat troijlaisia – huipputeknologisia soluttautujia kätkettynä sotakarjun alitajuntaan.

Tarkkaan valikoituun joukkoon sotakarjuja on kasvatuksen aikana ladattaviin muistisiirteisiin solutettu mukaan tietoisuuksia, jotka ovat piilossa kloonipersoonallisuuden alla. Ne ovat syvällä alitajunnassa unohduksissa, kunnes ne aktivoidaan vaihe vaiheelta erilaisten aistiärsykkeiden kautta. Heränneet sotakarjut, eivät siis välittömästi muista ketä he ovat tai miksi he ovat sotakarjujen ruumiissa, mutta palanen kerrallaan muistot ja persoonallisuus alkavat palautua oikeiden muistiärsykkeiden avatessa troijalaisen persoonallisuuden memeettistä salausta.

hogawakeYleensä ensin palautuu mieleen muistikuvia nimestä. Myöhemmin muista piirteistä, kuten sukupuolesta, ulkonäöstä ja iästä. Troijalaisen persoonallisuus alkaa myös palautua korvaten lopulta muistisiirteiden kloonipersoonallisuuden. Sitkeimmässä, kenties turvakeinona, on kuitenkin muistot siitä kuka tai mikä on siirtänyt tietoisuuden sotakarjun ruumiiseen tai mikä troijalaisen päätehtävä on.

Näitä seikkoja ei kuitenkaan ole käsikirjoitettu valmiiksi vaan ne paljastuvat pelaamisen myötä troijalaisen muistin palautuessa. Muistojen täydellinen palautuminen kestää yleensä useita pelikertoja, mutta jokaisella pelikampanjalla voi olla oma tarinansa ja loppupaljastuksensa. Kullakin pelaajalla voi myös olla oma henkilökohtainen tarinansa, joka poikkeaa muista. Yksi hahmoista voi esimerkiksi olla Federaation agentti, joka on lähettetty ottamaan selvää troijalaisten alkuperästä.

Toimintaa monella rintamalla

Troijalaisen muistin palauttaminen on vain yksi osa peliä. Sotakarjut on kuitenkin sotilas-scifiä ja tapahtumat sijoittuvat keskelle Kolmatta Eksosotaa. Federaatio käy sotaa kahdella rintamalla. Riistetyissä siirtokunnissa Federaation rauhanturvajoukot yrittävät pitää järjestystä yllä, kun kapinallisterroristit pyrkivät lietsomaan kansaa Federaatiota vastaan ja haittaamaan Federaation sotatoimia alueella. Asutetun alueen rajalla, josta on löydetty viime vuosina useita muinaisia raunioita, käydään kiivaita taisteluita kollektiivin joukkoja vastaan, eikä taistelut tunnu laantuvan. Päin vastoin. Kollektiivin joukot tuntuvat kasvavan koko ajan ja yhä useampia kollektiivin lajeja on tavattu sota-alueella. Vaikuttaa siltä, että se mitä olemme tähän asti nähneet on ollut vasta jonkinlainen etujoukko. Kaiken lisäksi sodan arvaamaton tekijä, OBERON-tekoäly, tuottaa päänvaivaa Federaation strategeille.

Sotakarjut_kollektiivi

Sotakarjut toimivat paitsi 3. Eksosodan etulinjassa, myös erilaisilla erikoistehtävillä, joista monet ovat yhteisoperaatioita hyperkorporaatioiden kanssa ja kohdistuvat arkeologisille kaivauksille, syrjäisiin tutkimuslaitoksiin ja tärkeisiin henkilöihin. Pelaajien hahmot kuuluvat yksinomaan hybrideistä koottuun Erikoisyksikkö 5:een, joka suorittaa korkean riskin operaatioita eri puolilla avaruutta. EY5 on erikoistunut pienten ryhmien toteuttamiin täsmäiskuihin ja ne toimivat hieman vapaammin kuin muut rivikarjut. On olemassa myös vähän puhuttu Alfa-komppania, joka koostuu erikoisvalmisteisista alfa-mallin sotakarjuista. Ne puolestaan toimivat sisäisen turvallisuuden yksikkönä Federaation Armeijan sisällä.

Tilaa SOTAKARJUT ennakkoon nyt!

SOTAKARJUT-tieteisroolipeli on nyt ennakkomyynnissä Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta rajoitetun ajan. Myös edellinen roolipelini, Astraterra, rahoitettiin ennakkomyynnillä Indiegogon kautta ja sen ansiosta ei tarvinnut tehdä yhtään kompromissia pelin tuotantoarvojen suhteen.

Ironspinen kaltaiselle pienkustantajalle ennakkomyynti on todella hyvä keino kartoittaa kiinnostusta omaa tuotetta kohtaan ja saadun ennakkomyynnin avulla maksimoida, tässä tapauksessa SOTAKARJUT-roolipelin tuotantoarvot. Meillä on Hans Zenjugan (kuvittaja) kanssa kaikki keinot tehdä Sotakarjuista todella näyttävä ja laadukas kokonaisuus, mutta kaikki on lopulta budjetista kiinni.

Tilaa siis SOTAKARJUT-roolipeli ennakkoon nyt ja samalla autat meitä tekemään pelistä tuotantoarvoiltaan parhaan mahdollisen.

640x640_v2-wIGGlogo

Voit myös tukea Sotakarjuja jakamalla alla olevaa linkkiä tai tykkäämällä Sotakarjuista Facebookissa.

https://igg.me/at/sotakarjut

 

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa.  Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on