Miska

Miska

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa. 

Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan uusi alku. 

Ironspine ei ole enää niin sanotusti yhden miehen sooloseikkailu, vaan nyt alkaa eeppinen kamppis, jossa sankaroi nelihenkinen konkareiden porukka. 

Uuteen Ironspine Press Oy:hyn kuuluvat Samuli Ahokas, Miska Fredman, Christopher Stratton Smith ja Hans Zenjuga. Yhteensä tällä porukalla on taustalla vuosisadan verran kokemusta roolipeleistä sekä useampia roolipelijulkaisuja, kuten Astraterra, Sotakarjut, Heimot, Chthonian Highways ja viimeisimpänä Legendoja & lohikäärmeitä. Pari kultaista lohikäärmettäkin on tallissa. 

Ironspinen uudet seikkailut suuntaavat kotikulmien luolastojen sijaan kauas mertentakaiselle mantereelle. Vaikka Ironspine Press vaihtaa kieltä, ja suomenkielinen verkkokauppa ja sivusto sulkeutuu ensi kuussa, suomenkielisten digitaalisten tuotteiden myynti jatkuu toistaiseksi DrivethruRPGn kautta ja printtituotteita saa jatkossakin jälleenmyyjiltä niin kauan kuin varastoa riittää. Emme kuitenkaan ole jättäneet Suomen seikkailuja kokonaan, mutta tällä hetkellä seikkailu kutsuu toisaalle. 

Tulevien muutoksien johdosta suosittelen lataamaan tältä sivustolta hankitut tuotteet varmuuden vuoksi talteen kuun loppuun mennessä.

Ensimmäinen uuden Ironspinen tuote (ks. linkki) löytyy jo maailman suosituimman roolipelin viralliselta kauppapaikalta DM’s Guildista. Tämä pikkulisäri Spelljammeriin – ja miksei muihinkin pelimaailmoihin – antaa vähän esimakua tulevasta, mutta tarjonta ei tule rajoittumaan vain DM’s Guildiin. Jätetään kuitenkin yksityiskohdat cliffhangerin partaalle ja lisää uutisia Ironspine Press Oy:n seikkailuista tulossa piakkoin! 

Linkki:

Vocath’s Vault – The Spacefarer’s Essential Gear:
https://www.dmsguild.com/product/412561/Vocaths-Vault–The-Spacefarers-Essential-Gear

Kiitoksia!

– Miska Fredman

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on

Sotakarjut saatavilla nyt PDF-versiona!

Sotakarjut-tieteisroolipelin PDF-versio on nyt saatavilla! Voit ostaa sen omasta verkkokaupastamme tai DrivethruRPGstä. Kirjan virallinen julkistustilaisuus on Ropecon-roolipelitapahtumassa perjantaina 28.7. klo 20.00. Voit lukea lisää Sotakarjut-tieteisroolipelistä