Miska

Miska

Ironspinen PDF-takuu

Ironspine tarjoaa kaikkiin saatavilla oleviin painettuihin kirjoihin PDF-takuun. Kun ostat kirjan Ironspinen verkkokaupasta, saat aina kaupanpäälle sähköisen version kirjasta, mikäli sellainen vain on saatavilla. 

Tämän lisäksi Ironspine on 9.11. alkaen liittynyt mukaan Bits & Mortar -hankkeeseen, jonka päämääränä on tukea kivijalkaliikkeitä tarjoamalla niiden käyttöön palvelu, jonka avulla asiakkaalle voidaan tarjota fyysisen kirjan lisäksi sähköinen versio kirjasta vaivattomasti. Suomalaisista kivijalkaliikkeistä Bits & Mortarin kanssa tekee yhteistyötä mm. Fantasiapelit.

Jos et jatkossa saa sähköistä versiota kirjasta, kun olet ostanut sen kivijalkakaupasta, voit pyytää sähköistä versiota kirjasta kuittia vastaan ottamalla meihin yhteyttä. Lähetämme sinulle latauslinkin, jos kirjasta on saatavilla myös sähköinen versio. 

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa.  Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on