Ironspine Press

Miska Fredman Traconissa 2019

Ironspine Press – tai lyhyesti vain Ironspine – on Kultaisella lohikäärmeellä palkitun Miska Fredmanin perustama roolipelien pienkustantamo, joka on toiminut vuodesta 2006. Ironspinen ensimmäinen julkaisu oli Heimot -tieteisroolipeli. Tämän jälkeen Ironspine on julkaissut useita muita roolipelejä ja lisäosia suomeksi ja englanniksi.

Ironspine Press on myös enemmän kuin kustantamo. Ironspine pyrkii aktiivisesti kehittämään suomalaista roolipelien harrastuskenttää ja tuomaan roolipelaamista esiin esimerkiksi tapahtumissa ja mediassa. Ironspine julkaisee roolipelejä suomeksi pelitarjonnan kehittämiseksi ja pyrkii samalla viemään suomalaista osaamista ulkomaille ja luomaan yhteyksiä kansainvälisiin toimijoihin.

Ironspine Press toimii myös Miska’s Maps roolipelikarttojen julkaisijana ja jakelijana.


Astraterraa Suomen Pelimuseolla

Tapahtumat ja pelidemot

Ironspine on ollut vuosien varrella monissa suomalaisissa pelialantapahtumissa ja messuilla näkyvillä. Olemme pitäneet esitelmiä mm. roolipelien suunnittelusta ja kustantamisestaja sekä pelauttaneet kiinnostuneille Astraterraa ja muita meidän pelejämme tai roolipelejä yleensä.

Ota yhteyttä, jos tapahtumasi kaipaa roolipeliaiheista ohjelmaa.


Jälleenmyyjät, kirjastot ja yhdistykset

Tuotteitamme on saatavilla jälleenmyyjille, kirjastoille ja yhdistyksille. Lisää asiasta voi tiedustella yhteydenottolomakkeemme kautta.


Tietoja

Ironcore Creative

Kommentointi on suljettu.