Sotakarjut-tieteisroolipeli

SOTAKARJUT sijoittuu vuoteen 2310. Massiiviset hyperkorporaatiot hallitsevat suurinta osaa luonnonvaroista ja siirtokunnista muutamia itsenäisiä siirtokuntia ja cherogee-kansakunnan vapaalaivuetta lukuunottamatta. Maan Kansakuntien Federaation on sodassa Kollektiivina tunnetun muukalaiskulttuurin kanssa ja muinaisen Malakim-muukalaiskulttuurin raunioista on herännyt jokin, joka uhkaa kaikkea älyllistä elämää. Voittaakseen sodan ja saadakseen haltuun Malakimien ylivertaisen teknologian, Federaatio tuottaa ihmisen ja sian DNA:sta tehokasvatettuja kloonisotilaita kärsimään sodan ja avaruuden kauhut ihmisten puolesta avaruuden reunamailla.

SOTAKARJUT-TIETEISROOLIPELI

SOTAKARJUT-roolipelissä pelaajien hahmot ovat hyperkapitalistisen ja imperialistisen Federaation valmistamia Proteus-3 -sarjan sotakarjuja, jotka ovat vaativiin sotilasoperaatioihin tuotettuja ihmis-sika -hybridiklooneja.

Pelaajahahmot tietenkin poikkeavat muista sotakarjuista. Niiden mielen syövereihin on kätketty toinen persoona, jolla on oma tahto ja muistot. Näitä piilotettuja tietoisuuksia kutsutaan troijalaisiksi.

Kloonien kasvatuksen aikana istutettuihin muistisiirteisiin solutettu troijalainen piilee sotakarjun alitajunnassa, kunnes se vaihe vaiheelta aktivoidaan erilaisten aistiärsykkeiden avulla. Memeettisten lukkojen avautuessa hahmot alkavat muistamaan keitä alunperin ovat ja miksi heidät on solutettu sotakarjujen kehoihin.

Mutta tarina ei ole aina sama. Vaikka pelaajaryhmän sisällä heränneiden sotakarjujen tavoite voi vaikuttaa samalta, joku troijalaisista voi olla terroristien soluttama salamurhaaja, toinen hyperkorporaation vakooja ja kolmas muukalaisten luoma keinotekoinen persoona, ja kullakin on oma henkilökohtainen tehtävänsä. Troijalaisen avautuminen täysin vie yleensä useita pelikertoja, mutta peli ei pääty tähän, vaan tästä vasta alkaa troijalaisen todellisen tehtävän suorittaminen. Kun se on suoritettu, hahmolle valitaan uusi tehtävä, joka johdattaa hahmon toimintaa.

Jokainen kampanja tarjoaa mahdollisuuden erilaiseen tarinaan ja halutessa muistot voidaan jättää sivuseikaksi tai nostaa pelin keskipisteeseen. Pelin suunniteltu painotus on jotain tältä väliltä, mutta ei aseta tiukkoja rajoja.

Osta Verkkokaupasta

Kommentointi on suljettu.