Kärpänen

Kärpänen on peli, joka roolipelaamisen konstein antaa sulle eväät eläytyä kärpäseksi. Sä voit valita kuudesta erilaisesta kärpäsestä. Minkälainen kärpänen sä haluut olla? Ookko: huonekärpänen, banaanikärpänen, tulikärpänen, raatokärpänen, petokärpänen vai hirvikärpänen?

Tässä pelissä käsitellään ekologisia teemoja ja ihmispsyykkeen varjokujia poikkitaiteellisin ja psykotieteellisin keinoin. Nämä metodit on todistettu yli 47% toimivamminks, kun mikään muu tunnettu oppimisen ja sisäisen ymmärryksen kehittämisen muoto (Behavioraalisen psykologian yleistutkimus, Günter von Eisenschwein, 1927). Tämä peli iskee ihmisen psyykkeeseen ja muinaisuuksiin kantavaan rotumuistiin kuin biljardi volttia!

EPÄTAVALLISTEN SANKARIEN MATKA

KÄRPÄNEN kertoo perinteisen sankaritarinan, jossa pieni joukko kärpäsiä matkaa halki ihmisten huoneiston ja ulkoavaruuden vaarojen päästäkseen tarunhohtoiseen Komposti-Lan paratiisiin jossain Nurzin erämetsien takana.

Päästäksesi mukaan matkaan tarvitset vaan tän pelikirjan, vähän paprua ja kynän (kumit on nynnyille) sekä muutaman tavallisen kuusitahoisen arpakuution. Yhelläkin pärjää, mutta on kivempaa kun niitä on enemmän.

Huumoriroolipeli aikuisille (K-18)!

Kommentointi on suljettu.