Thestias-tapaus

ERITTÄIN SALAINEN: TURVALUOKITUS A-1

Vuonna 2289 [redact]Watanabe-Bauman[/redact]-yhtiön tutkimusretkikunta teki merkittävän löydön Polluxia kiertävän Thestiaksen kuusta löytyneestä edeltäjien rakennelmasta, [redact]Apofis EV-337[/redact]. Pitkään kestäneiden kaivausten tuloksena retkikunta onnistui avaamaan jonkinlaisen hautakammion, josta löydettiin miltei täydellisesti säilyneen [redact]malakimin jäänteet jonkinlaisesta [redact]sarkofagista[/redact]. Retkikunnan jäämistöstä pelastettujen tietojen perusteella [redact]malakimit[/redact] muistuttavat yllättävän paljon [redact]ihmisiä [/redact][redact]ulkoisilta [/redact][redact]piirteiltään [/redact]sekä [redact]geneettiseltä [/redact][redact]profiililtaan[/redact]. Merkittävimpiä eroja [redact]ihmisiin [/redact]nähden olivat [redact]malakimien [/redact][redact]suuri [/redact][redact]koko[/redact], [redact]suuret [/redact][redact]silmät [/redact]ja [redact]pitkänomainen [/redact][redact]kallo[/redact]. Tarkemmat tutkimukset retkikunnan laboratorioissa kuitenkin osoittivat, että löydetty [redact]malakim[/redact] oli ilmeisesti saanut [redact]jonkinlaisen [/redact][redact]tartunnan [/redact]ja sen [redact]sisällä [/redact][redact]pesi [/redact][redact]toinen [/redact][redact]tuntemattomien [/redact][redact]organismien [/redact][redact]yhdyskunta[/redact]. Retkikunnan raportit ovat tästä eteenpäin vakavasti puutteellisia, mutta ilmeisesti retkikunta yritti tuhota [redact]malakimin[/redact] [redact]ruumiin[/redact] ja asetti osan tutkijoista karanteeniin. Tämän jälkeen on vain satunnaisia tallenteita, joita paikalle saapunut Federaation Armeijan yksikkö onnistui pelastamaan tuhoutuneen retkikunnan laskeutumisaluksen mustasta laatikosta.

Thestias-tapauksen jälkeen [redact]Watanabe-Bauman[/redact] on tehnyt yhteistyötä Federaation Armeijan kanssa muiden [redact]EV-337:ää [/redact]vastaavien rakennelmien löytämiseksi. Muutamista [redact]ksenoteknologisista[/redact] [redact]artefakteista[/redact], joita pelastettiin [redact]EV-337:n[/redact] kammiosta on onnistuttu löytämään erittäin lupaavia teknisiä sovelluksia. [redact]Artefaktien[/redact] tutkiminen vaati [redact]OBERON[/redact]-järjestelmän käyttöä ja jatkotutkimus on pysähdyksissä, kunnes onnistutaan kehittämään uusi korvaava [redact]tekoälyjärjestelmä[/redact].

Toinen merkittävä Thestias-tapauksesta seurannut löydös liittyy [redact]malakimin[/redact] ruumiista löydettyyn [redact]parasiittiorganismiin[/redact] (koodinimi: [redact]apofis[/redact]). Federaation Armeijan haltuun saamia yksilöitä on tutkittu ja niistä on löydetty ennen näkemättömiä [redact]biologia[/redact] [redact]ominaisuuksia[/redact]. [redact]Parasiitit [/redact]kykenevät paitsi [redact]hallitsemaan[/redact] [redact]isäntä-organismiaan[/redact], myös [redact]mutatoimaan [/redact][redact]tämän [/redact][redact]elimistöä [/redact]merkittävällä tavalla ja [redact]animoimaan [/redact][redact]myös [/redact][redact]kuollutta [/redact][redact]kudosta[/redact]. Lisäksi on näyttöä, että näillä [redact]parasiiteilla [/redact]olisi [redact]jonkinlainen[/redact] [redact]keino [/redact][redact]viestiä [/redact][redact]lajitovereidensa [/redact][redact]kanssa [/redact][redact]lyhyitä [/redact][redact]etäisyyksiä[/redact]. Kyky ei kuitenkaan ole [redact]feromonaalinen [/redact]tai [redact]sähkömagneettiseen [/redact][redact]säteilyyn [/redact]perustuva, joten on mahdollista, että kyse on jonkinlaisesta [redact]telepatiasta[/redact]. Suositellaan rajatun väestön altistamista kontrolloidulla alueella [redact]apofis-parasiitille[/redact] laajempien tutkimusten suorittamiseksi ja tiedonkeräämiseksi. Valmistelut [redact]Watanabe-Bauman[/redact]-yhtiön operationaalisen yksikön kanssa on jo aloitettu [redact]Bartoldin [/redact]ja [redact]Fomalhautin[/redact] siirtokunnissa.

 

Kommentointi on suljettu.