Miska

Miska

Chthonian HIghwaysin pelitestipaketti nyt ladattavissa

CH-Cover

Chthonian Highways on roolipeli, joka sijoittuu maailmaan, jossa painajaismaiset olennot ovat tuhonneet Maan ja vieraat unenomaiset ympäristöt ovat sekoittuneet tuttuihin maisemiin ja seutuihin. Julkaisimme vastikään englanninkielisen version pelistä avointa pelitestausta varten.

Lataa pelitestipaketti

Viimeisin versio pelistä on pelattava prototyyppi Ironcore Engine -säännöstöstä, joka sisältää pelin asetelman lisäksi säännöt, hahmonluonnin, varusteita sekä valmiin seikkailun 2 – 4 pelaajalle.

Voit lukea lisää Chthonian Highwaysistä sen omalta sivulta, täällä, ja ladata pelitestipaketin samalta sivulta. Pyydämme huomioimaan, että peli on edelleen kehitteillä ja vasta osittain oikoluettu ja tarkastettu.

Palautteellasi on merkitystä

Toisekseksi voit jakaa palautteesi meille yhteydenottolomakkeen kautta tai ottamalla osaa keskusteluun Google+ yhteisössämme. Halutessasi voit liittää palautteesi mukan pelinjohtajan ja pelaajien nimet, niin lisäämme nimet pelitestaajien joukkoon pelintekijälistaan. Kaikki palaute on meille arvokasta.

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Ironspinen uusi aika on koittanut

Uusi aika on koittanut Ironspinelle. Toiminimi jonka allekirjoittanut laittoi pystyyn vuonna 2006 on päättänyt toimintansa.  Mutta tämä ei ole Ironspinen loppu, vaan

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on